Back to top

EPDM GeoGard

A Firestone GeoGard EPDM vízszigetelési rendszer megbízható teljesítményt kínál nagyméretű alkalmazásokhoz, mint például az öntözővíz-tartályok, csatornák, akvakultúra, ...

A Firestone Building Products több mint 40 éve van jelen a vízszigetelési üzletágban, és kiváló minőségű EPDM gumifóliákat szállított számos sikeres projekthez a világ minden táján.

A Firestone GeoGard EPDM egy erős, hajlékony és rugalmas gumifólia, amely hosszútávon megbízható vízálló megoldást nyújt. Különleges tulajdonságokat és előnyöket biztosít számos mezőgazdasági, ipari és környezetvédelmi alkalmazáshoz.

Kivételesen hosszú élettartam

A Firestone GeoGard EPDM kémiai összetétele (nagy mennyiségű korom és telített szénlánc), valamint vulkanizált jellege azt jelenti, hogy az EPDM gumifólia páratlanul ellenálló az UV-sugárzás, hő, ózon, mikroorganizmusok és szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben.

Magasfokú rugalmasság

A Firestone GeoGard EPDM rendkívül rugalmas még a -45°C-os alacsony hőmérsékleten is – akár több évtizeden keresztül.

Rendkívüli szakadási nyúlás

A szénláncok térhálósodásának magas szintjét figyelembe véve a Firestone GeoGard EPDM több mint 300%-kal nyújtható minden irányban, és majd később visszatér kiindulási formájához.

Benyomódási ellenállás

Rugalmas és elasztikus jellegének köszönhetően a Firestone GeoGard EPDM kiváló statikus pontnyomás ellenállást is biztosít.

Nagy ellenállás a hidrosztatikus nyomásokkal szemben

A Firestone GeoGard EPDM szinte korlátlanul ellenáll a hidrosztatikus nyomásnak, ami lehetővé teszi mély, nagy kapacitású víztározókban történő használatát.

Nagy súrlódási szög

A Firestone GeoGard EPDM nagy súrlódási szöge (27,5 °) megkönnyíti a beépítési folyamatot (a dolgozók nem csúsznak rajta és a geomembrán helyben marad), és mivel a lejtőkön stabilabb, nem igényel texturált geomembránt (ha van ilyen).

Gyors és egyszerű beépítés

A Firestone GeoGard geomembrán telepítése és beépítése rendkívül egyszerű és tökéletes kivitelezést tesz lehetővé.
 

>> További információkért kattintson a Firestone GeoGard EPDM-re