Back to top

Isogard HD Cover Board - Felületkiegyenlítő lemez

Poliizocianuráthab (PIR) felületkiegyenlítő lemez

A Firestone Isogard HD Cover Board egy 12,7 mm vastag poliizocianurát keményhab lemez , amelyet fedőlemeznek terveztek. Nagy sűrűségű, zártcellás poliizocianuráthabból készült belső réteg, dupla üvegszálas kasírozással.

Megvéd. Tartósít. Lépésálló.

Ha a tetőn erős a gyalogos forgalom, a járósáv alatt az ásványgyapot lemezek károsodhatnak, összenyomódhatnak, vagy keménytáblás szigetelés esetén a habosított hőszigetelés és a bevonat közötti tapadás sérülhet. A Firestone ISOGARD™ HD Cover Board felületkiegyenlítő lemez egyenletes terhelést biztosít.

Tulajdonságok & előnyök

Gyors és könnyű használat

A Firestone ISOGARD HD Cover Board felületkiegyenlítő lemez könnyen vágható, és gyorsan beépíthető. ISOGARD HD Cover Board lemez csupán 5 kg-ot nyom.

Plusz védelem

Több mint 800 kPa nyomószilárdsággal (ez 5-6-szor nagyobb, mint egy szokványos PIR hőszigetelő tábla nyomószilárdsága) a Firestone ISOGARD HD Cover Board felületkiegyenlítő lemez szerkezeti szilárdságot biztosít az egész tetőnek, és segít a jégeső, a gyalogos forgalom és egyéb potenciálisan káros hatások enyhítésében.

Kiemelkedő teljesítmény

A Firestone ISOGARD HD Cover Board lap javítja a szélszívás-ellenállást, egyenletesen fed, és laponként (1,22 x 2,25 m) kevesebb rögzítőelem szükséges, mint a hasonló méretű 25 mm vastagságú egyéb felületkiegyenlítők esetében.

Környezetbarát

A Firestone ISOGARD HD Cover Board felületkiegyenlítő lemez penészálló anyagól készült, meggátolja a károkozó gombák és baktériumok szaporodását. A lemez 100%-ban üvegszál, penész- és nedvességálló kasírozással készült. A habtechnológia nem fokozza az ózonréteg elvékonyodását (nulla ODP), és HCFC-mentes habosítóanyagot tartalmaz. Globális felmelegedési potenciálja kevesebb, mint 5.

Vastagság (mm)   Méret (m)   
12,7 1,22 x 2,25 

 

Szabványmegfelelőség

A Firestone ISOGARD HD felületkiegyenlítő lemez számos szabványnak megfelel:

  • ISO 9001 szabvány szerint tanúsított létesítményben készül.
  • FM Global minősítéssel rendelkezik.
  • UL besorolású.

Csomagolás, tárolás

  • Tartsa a Firestone ISOGARD HD felületkiegyenlítő lemezt száraz helyen.
  • A csomagot a vízszint fölött tárolja, hogy ne szivárogjon be a nedvesség alulról.
  • Gyúlékony. További információkért tekintse meg a biztonsági adatlapokat.
  • Ne építse be nedves, nyirkos vagy egyenetlen alapzatra.
  • Ne használjon nyílt lángot az ISOGARD HD felületkiegyenlítőre kerülővízszigetelő lemez beépítéséhez, és ne használjon forró aszfaltot az ISOGARD HD felületkiegyenlítő lemezhez.

Beépítés

Az ISOGARD HD Cover Board lemeznek pontosan kell illeszkednie a tetőáttörésekhez és a tetőkiszögellésekhez. Ne kezdjen bele több lemez beépítésébe, mint amennyit a munkanap során vagy a kedvezőtlen időjárás beállta előtt be tud építeni és le tud fedni vízszigetelő lemezzel.

Az ISOGARD HD Cover Board felületkiegyenlítő lemezt megfelelő rögzítőelemekkel és alátétekkel vagy hőszigetelő-ragasztóval építse be. A lemezenkénti rögzítőelemek számát a szélteherszámítás alapján kell meghatározni a helyi építési előírásoknak megfelelően, de lemezenként legalább 12 rögzítőelem szükséges teljesen ragasztott egyrétegű tetőszigetelő lemez esetén, illetve legalább 8 rögzítőelem mechanikusanrögzített tetőszigetelő lemez esetén. Kérjük, további információért lépjen kapcsolatba a Firestone műszaki részlegével.

 

>> További műszaki vagy terméket érintő kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot

>> Kattintson ide további információkért a HD Cover Board felületkiegyenlítő lemezről angol nyelven