Back to top

Trapézlemez fedés javítása

A trapézlemez fedés javítására a RubberGard EPDM gumilemezt javasoljuk. Az EPDM gumilemez egyedülálló tuljadonságokkal rendelkezik.

A trapézlemez fedés javításhoz használt EPDM gumilemez előnyei

Lángmentes beépítés

Más hagyományos vízszigetelő lemezekkel ellentétben a RubberGard EPDM gumilemez beépítéséhez nem szükséges láng vagy gáztartály. Ez a hideg technológia lényegesen csökkenti a tűzesetek kockázatát a trapézlemez fedés javítása során.

Kitűnő rugalmasság

Az EPDM gumilemez -45°C-ig rugalmas marad, így egész évben lehet vele dolgozni. 300 %-ot meghaladó rugalmasságának köszönhetően, kiválóan követi az kereskedelmi, ipari és lakossági épület mozgásait és a hőmérsékletingadozást.

Kiváló időjárás-állóság és tartósság

Az EPDM gumilemez egy teljesen vulkanizált gumi, mely elsősorban EPDM polimerekből és koromból tevődik össze és ennek köszönhetően kitűnően ellenáll az ózonnak és az UV sugárzásnak. Miután a lemez nem tartalmaz lágyítót vagy égésgátló adalékot, így a tulajdonságai hosszú távon változatlanul megmaradnak és ezáltal tartós szigetelési megoldást nyújt.  Szükség esetén a gumilemez javítását akár évtizedekkel később is el lehet végezni.

Gazdaságos és könnyen beépíthető

Nincs szükség kifinomult vagy költséges berendezésre, például hegesztőgépre. A beépítés során az általunk kifejlesztett Kellősítő/Alapozó és öntapadó termékek használatával a különféle tetők és csomópontok szigetelése könnyen kivitelezhető.

A RubberGard EPDM vízszigetelési rendszer egy teljes rendszer 

RubberGard EPDM vízszigetelő rendszer gumilemezéhez a kiegészítő anyagok széles választékát fejlesztettük ki, hogy a csapadékvíz-szigetelés minden részlete szakszerűen legyen kialakítható.

>> További kérdése van az EPDM gumilemezről, ingyenes termékmintát szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba...

>> Ismerje meg a RubberGard EPDM vízszigetelési rendszerét!