Back to top

A Firestone Building Products a Holcim részeként új márkaarculatot kap

A Firestone, a piacvezető tetőszigetelő-, fal- és mederszigetelő rendszerek gyártója új nevet kap: Elevate™

A Firestone Building Products büszkén jelenti be, hogy átveszi a Holcim nevet és márkaidentitást, és a Holcim Solutions & Products üzleti egységének Building Envelope részlegévé válik.

E név a Holcim folyamatos elkötelezettségét szimbolizálja a kiváló minőség és az innováció iránt a korszerű építési megoldások terén. A Holcim épületburkolati megoldásainak palettájába tartoznak a kereskedelmi és lakossági felhasználású tető- fal-, és mederszigetelő rendszerek.

ELEVATE

Az Elevate a Firestone ikonikus márkájára és örökségére épít, miközben a Holcim elkötelezettségét képviseli. Az Elevate márka a legmagasabb minőségű termékeket és megoldásokat kínálja majd az iparág kihívásainak megoldására.

Az új Elevate márka ugyanazokat a megbízható szakembereket, termékeket és szabványokat jelöli majd, mint a Firestone. Az értékesítési képviselők és a forgalmazási hálózatok továbbra is ugyanazt a kiváló ügyfélszolgálatot és terméktámogatást fogják biztosítani. Az olyan megbízható termékeken, mint a RubberGard™ EPDM és az UltraPly™ TPO/FPO, az Elevate márkanév fog megjelenni, de mindegyik forgalomban marad. Emellett a kiváló minőségű megoldások, az engedéllyel rendelkező szakemberek hálózata és a piacvezető garanciák változatlanok maradnak.

>>Lépjen velünk kapcsolatba