Back to top

Az UltraPly TPO/FPO vízszigetelő lemez 25 éves lett

A Firestone UltraPly TPO/FPO termoplasztikus vízszigetelő lemezt először 1996-ban építettük be egy Las Vegas-i raktárra, a Mojave-sivatag kihívást jelentő klímájában. Huszonöt évvel később még mindig jól teljesít annak ellenére, hogy az évek során nagyon magas UV-sugárzásnak volt kitéve.

Európában és Ázsiában is hasonló sikertörténeteknek lehetünk szemtanúi. Több mint húsz évvel azután, hogy Európában beépítettük az első UltraPly TPO/FPO tetőt, a vízszigetelő lemezen nincs repedés, nem vékonyodott el, és ugyanúgy vízhatlanná teszi az épületet, mint a legelső nap.

A prémium minőség alapja a jó kémia

A termoplasztikus poliolefin lemez napjaink egyik legkeresettebb tetőfedő terméke. Ugyanakkor a piacon kapható TPO/FPO lemezek nem mind egyformák.

A Firestone UltraPly TPO/FPO lemez évekig tartó fejlesztésünk eredménye, és alapja egy olyan termoplasztikus poliolefin polimer, amelyben a polipropilén és az etilén-propilén gumi megfelelő egyensúlyban van az optimális teljesítmény érdekében, valamint UV-, hő- és ózonstabilizátorokkal, illetve antioxidánsokkal alkot összetételt. Ezen felül a lemez nem tartalmaz lágyítókat, halogéneket, klórt vagy nehézfémeket, így környezetbarát választás.

Ez a prémium összetétel, amely 1996 óta változatlan, alapvető fontosságú a hosszú távú teljesítményhez.

Az UltraPly TPO/FPO vízszigetelő lemez konzisztens sikerének másik kulcsa a jó minőségű beépítés. A Firestone képzést és átfogó támogatást nyújt a tetőfedő alvállalkozóknak mind a tetőn, mind azon kívül, így minden projekt sikeres.

>> Gondolkozz kreatívan a TPO/FPO részletképzővel

>>További információk TPO/FPO csapadékvíz szigetelő lemezünkről

>>Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen ingyenes termékmintát