Back to top

A Firestone RubberGard EPDM és UltraPly TPO/FPO tetőszigetelő rendszerek adatai már elérhetők a BIMobject-en

A digitalizálódás az építőiparban is egyre nagyobb területet érint. A fejlesztés egyik fő területe az épületinformációs modellezés (Building Information Modeling - BIM). Napjainkban a BIMobject-en az építőipari termékek széles választéka megtalálható és letölthető. A 3D modelleken alapuló BIM szoftver segít összehangolni az építészek, mérnökök és a kivitelező vállalkozók munkáját az épületek hatékonyabb tervezéséhez, kivitelezéséhez, üzemeltetéséhez és karbantartásához.

Az Egyesült Királyság a digitalizálódás úttörője, ahol 2011 óta kötelező az összes nagyobb infrastrukturális beruházás tervezéséhez a BIM szoftver használata.

A Firestone-nál örömmel fogadtuk a BIM-alapú tervezés kifejlesztését. A BIM szoftver használata erőforrásokat takarít meg, növeli a tervezés megbízhatóságát és lehetővé teszi a projektek gyorsabb kivitelezését.

Ezek a BIM fájlok az Autodesk Revit programban használhatók, amely az egyik legelterjedtebb BIM szoftvert használó program a piacon.

Mostantól a Firestone BIM adatai letölthetők a BIM adatbázis weboldalán: www.bimobject.com.

A BIMobjecten több nyelven elérhető a Firestone RubberGard EPDM és az UltraPly TPO/FPO tetőszigetelési rendszerek BIM adatai:

teljes felületen ragasztott rendszer
mechanikusan rögzített rendszer
terhelt tető rendszer (beleértve a terasztetőket is)
fordított rétegrendű tetők
zöldtető rendszer
fotovoltaikus tetők rendszere

A lapostető szigetelések minőségi tervezéséhez, kiírásához és kivitelezéséhez a következő dokumentumokkal és programokkal állunk az Önök rendelkezésére:

  • tervezői és kivitelezői alkalmazástechnikai utasítások
  • CAD formátumú részletrajzok
  • műszaki és biztonsági adatlapok
  • költségvetés-készítő program
  • tervezési kiírások

>> További információkért lépjen kapcsolatba velünk