Back to top

A Firestone-ról

Nobody Covers You Better   - Senki sem fed le jobban

A Firestone Building Products a Bridgestone Corporation része, a világ legnagyobb gumiabroncs- és gumigyártó társasága. A Bridgestone/Firestone polimergumi technológiában elért sikerére és újítására építve, a Firestone Building Products gumialapú tető- és vízszigetelési rendszerek világelső gyártója lett,  ipari, kereskedelmi és lakossági épületekben egyaránt. Minőségi termékek, beépítési szakértelem és szakszerű szolgáltatás iránti elkötelezettség, támogatottan egy szerteágazó multimilliárd dolláros társaság eszközei által, érthetővé teszik, hogy “Senki sem fed le jobban” mint a Firestone Building Products.

Több, mint 1.500.000.000 m² bizonyított teljesítmény.

A Firestone Building Products 1980-ban lépett be a vízszigetelési iparba. Máig, több mint 1.500.000.000 m² egyrétegű lemezt gyártott és épített be világszerte. Ez a teljesítmény tette a Firestone Bulding Products céget az EPDM és TPO lemezek vezető gyártójává. Harminc éve, hogy kivitelezők, épülettulajdonosok és tervezők megbíznak a Firestone Building Products-ban, mint felsőfokú tető- és vízszigetelési rendszerek vezető, egyetlen forrásában.
Magas teljesítményű megoldások teljes sora

A Firestone elköteleződése az iránt, hogy magas teljesítményű megoldások teljes sorát nyújtsa, egy széles termékkínálatot eredményezett:

  • Tetőszigetelési rendszerek
  • Szigetelőanyagok
  • Vízszigetelési rendszerek

A minőség hagyománya

A kutatástól és fejlesztéstől a termékgyártáson keresztül a Firestone Building Products szigorú minőségellenőrzési eljárásokat követ, annak érdekében, hogy a Firestone szigetelési rendszerek minden egyes eleme megfeleljen, vagy inkább meghaladja az ipari szabványokat. A Firestone Building Products gyárak a legmodernebb berendezésekkel működnekhogy minőségi tetőfedő és vízszigetelési rendszereket kínáljanak. Minden gyártási egység elérte az ISO 9001 és az ISO 14001 tanúsítványokat, amelyek a vállalat minőségi és környezetvédelmi irányítási rendszerek iránti elkötelezettségéről tanúskodnak.